Lidmaatschap VVV Waterland van Friesland

Samen met u willen we Waterland van Friesland als toeristisch gebied toekomstbestendig houden. We willen meer verschillende bezoekers, die vaker komen en langer blijven. Dat is goed voor de economie, leefomgeving en werkgelegenheid in onze regio. Samenwerken is daarom essentieel. Al meer dan 700 ondernemers haakten aan bij VVV Waterland van Friesland. Samen dragen we bij aan het verbeteren van het gastheerschap via lokale informatiepunten, het ontwikkelen van innovaties, de digitalisering en de marketing van onze regio. Doet u mee?

Download de folder met alle informatie over het VVV lidmaatschap en ontdek wat de VVV voor u kan betekenen! Bent u geïnteresseerd? Meldt u direct aan via het aanmeldingsformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De contributietarieven voor 2020 vindt u hier. Het contributie bedrag verdient u ruimschoots terug door het pakket aan voordelen die het lidmaatschap u biedt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de toerist en recreant zich thuis voelt in deze prachtige regio en iedere keer opnieuw verrast wordt door het gevarieerde aanbod.

Menu